Over ons

Wij komen hier zelf al 20 jaar!

Al sinds 2003 komen wij jaarlijks in het appartement van onze familie in het schilderachtige Porlezza. Hier speelt massatoerisme nog geen rol zoals bij de andere bekende meren. In deze omgeving geniet men nog van een onvervalst Italiaanse sfeer en drinkt men de cappucino nog te midden van de locals. Sinds 2023 zijn wij de trotse eigenaar van dit comfortabele chalet dat we nu met enthousiasme aanbieden voor een fijne vakantie.  

Het is geen toeval dat wij voor dit chalet aan het Meer van Lugano hebben gekozen. Wijzelf, maar ook gasten, vrienden en familie staan steevast versteld van de schoonheid van de omgeving. En door het gunstige klimaat is het hier van vroeg in het voorjaar tot laat in de herfst volop genieten. Zelfs op regenachtige dagen betovert de omgeving, met laaghangende wolken over het meer en de majestueuze Alpen. Of het nu een dag wandelen in de bergen, varen op het Comomeer, suppen op het Luganomeer, of gewoon ontspannen met een goed glas wijn is: in deze omgeving vervelen wij ons nooit. En ieder jaar ondekken we weer nieuwe wonderschone plekjes. 

 

Wij hopen dat u net zo enthousiast over de omgeving en ons chalet zult zijn als wij. Als u meer wilt weten over de unieke plekjes in de omgeving of bijvoorbeeld de reis naar Porlezza, dan staan wij klaar om te helpen. 

 

Bij vragen, neem dan ook gerust contact met ons op.  

 

Familie Wietsma

Leusden 

 

Heeft u vragen over de omgeving, de beschikbaarheid of andere vragen over ons chalet in Porlezza? Stuur ons dan een mail naarinfo@lugano-vakantiehuis-porlezza.nlDirect reserveren? Klik dan op onderstaande knop.

 

| Naar reserveren >

 

 

< Naar homepage |