De omgeving

Met zijn schilderachtige dorpjes en adembenemende landschappen wacht de omgeving erop om verkend te worden. Laat u verrassen door de betoverende natuur of door de Italiaanse cultuur tijdens bijvoorbeeld een bezoek aan de historische stad Como. Van adembenemende wandeltochten tot (ont)spannende activiteiten, er is voor ieder wat wils.

De omgeving van Porlezza:

De prachtige omgeving rondom het chalet zal zowel de sportieve vakantieganger als de natuur- en cultuurliefhebber aanspreken. Verken het prachtige Comomeer met haar authentieke schilderachtige plaatsjes vanuit  Mennagio (12 kilometer).  Beleef een bijzondere culturele ervaring tijdens een bezoek aan de plaats Como, verken historische bezienswaardigheden als Villa del Balbianello of Villa Carlotta en geniet van pittoreske dorpjes als Bellagio of Varenna.

 

Breng een bezoek aan het Balkon van Italie, Villa Fogazarro Roi, Campione d’ItaliaMonte Bré, Rifugio Venini, het Tamaro Park, de grotten van Rescia of Monte Generoso. Ga quadrijden, paragliden of canyoningen of neem windsurflessen bij de naastgelegen surfschoolVoor een bezoek aan Milaan hoeft u slechts een uurtje te reizen, en ook Lugano (Zwitserland) en Outlet Centre FOX Town zijn gemakkelijk te bereiken. Er is dan ook meer dan genoeg te ondernemen in de omgeving. 

 

(Vind meer details door op de vetgedrukte onderstreepte woorden te klikken)

 

Porlezza:

Het chalet staat in het pittoreske Porlezza. In Porlezza is er wekelijks een markt waar veel mensen uit de omgeving op af komen. Daarnaast geniet u er van heerlijk ambachtelijk ijs van Visconti en leuke terrasjes in het dorp. Ook zijn er diverse koffietentjes, leuke wijnbarretjes en meerdere supermarkten. Qua restaurants is er een ruime keuze in de het dorp en de directe omgeving: van een snelle pizza tot uitgebreid dineren.

 

Tijdens de zomermaanden worden er allerlei activiteiten in het dorp georganiseerd, zoals een zomermarkt, muziek van de lokale fanfare, filmavonden en strand- of dorpsfeesten. 

 

Meer informatie:

Meer informatie over specifieke activiteiten of een algemene vraag over de omgeving van ons chalet in Porlezza? Stuur ons een bericht via info@lugano-vakantiehuis-porlezza.nl.

 

| Bekijk beschikbaarheid > 

 

| Direct reserveren >