De camping

Het chalet bevindt zich op een Italiaanse camping in het charmante dorpje Porlezza op circa 975 kilometer vanaf Utrecht en is daarmee gemakkelijk binnen één dag te bereiken. De camping ligt direct aan het prachtige Luganomeer en biedt diverse faciliteiten, waaronder een zwembad, kiezelstrand, een restaurant, een campingsupermarkt en speeltoestellen voor de kinderen.   

Algemeen over de camping:

Het chalet is gelegen op International Camping, een plek waar ook veel Italianen hun 'tweede thuis' hebben. De camping zelf is niet al te strak aangelegd, maar beschikt over diverse fijne faciliteiten waaronder een prima restaurant, een mini market en een zwembad met glijbanen. De ligging direct aan het Luganomeer is uniek met vaak een prachtige zonsondergang aan het einde van de dag. Langs de oevers van het meer staan comfortabele houten chalets in leuke straatjes waar ook veel Nederlandse gasten komen. Vanaf deze straatjes is er direct toegang tot het meer.

 

Voorzieningen op de camping:

  • Zwembad: met 3 glijbanen, 2 grote baden (27 x 25 meter) en een kinderzwembad. Geopend van begin juni tot ongeveer half september.
  • Strand: 500 meter lang kiezelstrand op circa 15 meter van het chalet
  • Restaurant & Pizzeria
  • Mini market
  • Bar/ijssalon (met dagelijks verse broodjes)
  • Tennisbaan
  • Receptie (meertalig: Nederlands, Duits, Engels en Italiaans)

Speeltuin:

De camping beschikt over speeltuinen met verschillende speeltoestellen, trampolines en glijbanen. Ook is er ruimte om te tafeltennissen, te voetballen en te tennissen. 

 

Animatie:

In de zomermaanden wordt animatie voor de kinderen verzorgd. Geen uitgebreide animatie, maar er worden wel leuke activiteiten georganiseerd. In het hoogseizoen is er ook een disco op de camping.  

 

WiFi:

Bij de supermarkt, het restaurant en het zwembad op de camping is gratis WiFi beschikbaar. Bovendien bestaat de optie om via de receptie een minirouter te huren voor WiFi bij het chalet.

 

Watersport:

Dankzij de directe ligging aan het water is de camping ideaal om diverse watersporten te beoefenen. U kunt bijvoorbeeld suppen, zwemmen, windsurfen, zeilen, waterskiën, varen met een motorboot of vissen.

 

Een toestemmingsbewijs is vereist voor het gebruik van een motorboot. Deze is te verkrijgen bij het postkantoor (vergeet niet uw vaarbewijs, legitimatie en verzekeringsbewijs). Voor het vissen heeft u een visvergunning nodig.

 

| Bekijk beschikbaarheid >

 

| Direct reserveren >

 

Meer informatie:

Meer informatie over de camping, de faciliteiten of andere vragen over ons chalet in Porlezza? Stuur ons een bericht via info@lugano-vakantiehuis-porlezza.nl