Reviews

47 berichten, 5 pagina's 
18-05-2011
Geplaatst door: fam. Nijhuis

meivakantie 2011

We zijn in de meivakantie voor het eerst in Italie geweest. Porlezza aan het meer van Lugano is een bijzonder mooie omgeving. De vakantiewoning was mooi, schoon en van alle gemakken voorzien. Op 50 meter van de vakantiewoning zit je aan het meer. Hier heb je prachtige uitzichten.
Begin mei start het seizoen op de camping. In de eerste week van mei beginnen ze de camping op te ruimen en klaar te maken voor de zomer. Jammer dat het zwembad pas in juni open gaat.
Veel te zien in de omgeving. We komen er vast nog een keer weer.

04-05-2011
Geplaatst door: Familie Tibbe

berichten in dit gastenboek

Omdat we sinds kort een nieuwe website hebben, zijn de berichten van gasten overgenomen vanaf de oude website.

04-05-2011
Geplaatst door: familie Hulsman

Onze 4e keer met zijn drietjes in Italië, voor de 1e keer in Porlezza. Veel bekenden waren hier al geweest. En allen zeiden dat dat het hier erg mooi zou zijn. Het huisje met alle luxe en de camping zijn ons zeer goed bevallen. Mooi gezellig straatje Monaco. Camping met zwembad, speeltuin en strandje. Wat wil je nog meer. Alleen jammer dat het strandje aan het meer niet groter was, erg smal. Het plaatsje Menaggio is heel mooi. Ook hebben we een boottochtje gemaakt op het Comomeer, met stop in Bellaggio. Gezellig avondje wezen eten in Gandria (Zwitserland). Auto mag het dorp niet in.
Hele goede vakantie gehad!

04-05-2011
Geplaatst door: Familie van Hilten

We hebben het hier geweldig gehad. We hadden eigenlijk maar één week geboekt maar toen we hier aankwamen en zagen hoe mooi het hier is en wat een mooi huisje het is, hebben we gebeld voor een week langer en we zijn blij dat we dat gedaan hebben!
We zijn naar Como geweest met de boot, maar dat was geen succes omdat we daar om half 2 aankwamen en dan zijn natuurlijk alle winkels dicht. We zijn ook naar foxtown geweest, een heel mooi winkelcentrum met dure winkels. We zijn ook naar Milaan geweest, een biertje voor 8 euro op terras gedronken! We zijn naar het balkon geweest. Heel mooi maar het moet wel helder zijn buiten!
Voor het eten raden we Millennium Bug aan. Is hier tegenover en super eten. Beter als het restaurant hier op de camping.
Het huisje was van alle gemakken voorzien en toch heel opgeruimd!
We komen hier zeker weer terug!

04-05-2011
Geplaatst door: Familie Brink

We hebben de afgelopen 2 weken het uitstekend naar onze zin gehad. Ook de kinderen hebben zich geweldig vermaakt bij het meer en in het zwembad. We hebben de hele omgeving verkend zoals een bezoek aan Milaan, Como, Menaggio en Gandria. De woning is lekker comfortabel en alles is bij de hand. We komen hier zeker nog een keer terug.

04-05-2011
Geplaatst door: fam. Vermeulen

Het chalet is voorzien van alle gemakken. Camping is netjes en heeft veel te bieden voor gezinnen. Het is een camping met echte Italiaanse sfeer en gezelligheid. We hebben heerlijk de omgeving verkend. Beslist een aanrader is een bezoek aan het dorpje Menaggio aan het Comomeer. Vanuit deze plaats kan men met de boot naar het schilderachtige Bellaggio.

Verder staat dit chalet in een straatje waar niet veel Nederlanders waren. je voelt je hierdoor echt in Italie.
Lekker zitten op je veranda heerlijk gewoon.
We zijn er echt tot rust gekomen.
We komen hier zeker nog eens terug!

04-05-2011
Geplaatst door: Familie Janszen

Wij hebben een fijne vakantie gehad in het chalet. Het chalet was zeer schoon en netjes en alles wat je nodig hebt was aanwezig. De camping heeft een mooi zwembad met een prachtige ligging aan het meer. Kortom een heerlijke plek om vakantie te vieren!