Reviews

47 berichten, 5 pagina's 
06-09-2014
Geplaatst door: hebben-peters

vakantie

hallo we hebben net als vorig jaar weer n mooie vakantie gehad voor t 4e jaar op de camping voor t 2e jaar in dit chalet t is n aanrader mischien weer tot volgend jaar

03-09-2014
Geplaatst door: Patty Pijpers

Perfecte locatie

Wij hebben eind augustus 10, zowel regenachtige als zonnige dagen, met in beide situaties een goede temperatuur, doorgebracht in chalet Trieste 15.
Perfecte locatie op maar een aantal stappen van het meer van Lugano; het chalet bevindt zich in een echt italiaans straatje van de camping. Het huisje was ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. Een absolute aanrader voor een rustige vakantie in een mooie omgeving!

18-09-2013
Geplaatst door: Rebekka Walz

We had a great time in our little Chalet Trieste No15. The site of the house was perfect, really close to the lake. There was enough room in the Chalet for all four of us (adults) on days with bad weather. Except of bigger mugs (maybe that's a German thing...? ;-) ) we didn't miss anything. The surf board that belonged to the hous was really great too!

31-08-2013
Geplaatst door: Familie Wieggers

Heerlijke vakantie

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Trieste 15.
Luxe chalet, heerlijk en prachtig meer, spetterend zwembad en prachtig mooie omgeving. Kortom: kon niet beter. Vrienden al aangeraden. Wij komen zeker nog een keer terug. Chalet is op n paar stappen van het meer af; idaal!

31-07-2013
Geplaatst door: fam Hebben

prachtigge vakantie

voor t derde jaar weer naar porlezza op internationale sportcamping.
dit jaar de chalet van de fam Tibbe gehuurd prachtigge mooie chalet alles aanwezig dicht bij t strand-winkel-zwembad dus ideaal voor gezinnen.
we hebben mooi weer gehad soms 40 gr. de kinderen willen er volgend jaar weer heen want er is ook s avonds disco voor de kids du mischien tot volgens jaar PORLEZZA

27-06-2013
Geplaatst door: familie Zilvold

Chalet Trieste nr. 15

Fijne fietsvakantie aan het meer van Lugano in Porlezza. Mooi en net chalet. Vlak aan het meer midden tussen de drukke Italianen. Mooi weer gehad en veel genoten van de prachtige omgeving. Het chalet was netjes en schoon. Prachtige omgeving om te klimmen met de fiets. Een echte aanrader.

19-06-2013
Geplaatst door: Familie Jansma

chalet Porlezza

Heerlijke vakantie in mooi en net chalet. Vlak aan het meer, lekker in de zon, veel genoten van de prachtige omgeving. Een aanrader. O ja, het strand is zojuist verbreed, er is nu plek genoeg! Komen zeker nog eens terug!

13-09-2012
Geplaatst door: Fam Dekker

Een heerlijke week vakantie gehad! (eind augustus)
Prachtige omgeving, heerlijk gezwommen in het meer, watertemperatuur erg aangenaam.
Chalet, trieste 15, was uitstekend, netjes schoon en zo goed als nieuw. Toch erg fijn om op een camping van een eigen douche en toilet gebruik te kunnen maken. (Van het sanitair op de camping werd ik niet heel blij)
Enige min punt is dat de chalets dicht op elkaar staan, wij hebben er geen last van gehad.

04-09-2011
Geplaatst door: Fam. Lammerts

Vakantie 20aug t/m 3sept 2011

We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Het Chalet ligt dicht bij het meer en is rustig gelegen. Het chalet is als nieuw en van alle (camping) gemakken voorzien. In de omgeving is ook genoeg te doen en te zien.

03-09-2011
Geplaatst door: Familie Smeding

Monaco 94

Wij hebben met ons 5en, 2 volwassen en onze 3 kids van 21-8-11 t/m 02-09-11 in monaco 94 gezeten. Leuke hoek, niet ver van het meer en ook niet ver van het zwembad en speeltuin dus de kinderen konden alleen gaan en staan. Chalet is nog in nieuwstaat en alles is aanwezig en staat in leuke niet te druk gedeelte. Een hele mooie omgeving, het meer is ook helemaal te gek en voor de kinderen genoeg te doen. Voor herhaling vatbaar.