Welkom

Van harte welkom op de website van Torino 4 (casasole)! 

 

 

In het Noorden van Italië, net over de Zwitserse grens aan het prachtige Luganomeer, ligt het plaatsje Porlezza. Op Camping International verhuren we al sinds 2003 drie chalets: ons eigen chalet Torino 4 (vanaf de veranda uitzicht op het meer) en twee chalets van kennissen: Trieste 17 en Napoli 15. Deze huisjes met airco beschikken over een woonkamer/keuken, 2 slaapkamers, badkamer en overdekte en afsluitbare veranda. Van het vroege voorjaar tot in de herfst bieden wij u de gelegenheid om deze compleet ingerichte chalets op 10 tot 50 meter afstand van het meer te huren. U zult genieten van het prettige klimaat en de prachtige omgeving.

 

Op deze typisch Italiaanse camping hebben veel Italianen hun tweede huis, veelal met "bijzondere" creaties. In de straatjes bij het meer staan mooi ingerichte chalets van Nederlanders.

Wanneer je van een Nederlander een chalet huurt, zit je prima.

 

Zijn deze drie chalets in de door u gewenste periode al bezet? We kunnen u waarschijnlijk een gelijkwaardig chalet van een andere verhuurder aanbieden. We kunnen u hierover meer informatie toesturen.

 

Fam. Tibbe
Hoge Haerlaan 20
7573 BW Oldenzaal
 

Voor vragen en meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of ons bellen op 0541-515532 of 0620583538 (altijd bereikbaar via Whatsapp).

 

Bekijkt u deze website via uw mobiel?

Schakel dan de "desktopmodus" in.

  

Klik hier om naar de prijzen en beschikbaarheid te gaan.

 

(casasole is de nieuwe naam voor www.lugano-vakantiehuis-porlezza.nl)